Top vânzări

per pagină

GOGOMAX F1 este un hibrid nou de ardei gogosar, semitimpuriu, ajunge la maturitate in 90 - 95 de zile de la plantare fiind recomandat atat pentru cultura in camp cat si in spatii protejate, destinatia productiei fiind procesarea si consumul in stare proaspata.

21,80 lei

KAPTUR F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata ,timpuriu , recomandat atat pentru culturi in spatii protejate cat si in camp, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

25,07 lei

YIGIDO este un hibrid de tomate cu crestere nedeterminata, semitimpurie, destinata culturii in spatii protejate.

45,78 lei

SV 4097 CV este cel mai nou hibrid de castravete partenocarpic de tip cornichon,timpuriu, destinat culturii in spatii protejate.

53,41 lei

MARADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu, de culoare alb - galben.

39,24 lei

MARISSA a dovedit ca este unul dintre cei mai flexibili hibrizi de tomate cu crestere nedeterminata, adaptabil la conditii variate de cultura si mediu si cu o gama buna de rezistenta la boli.

29,43 lei

KLASS este un hibrid de tomate timpuriu cu crestere nedeterminata, cu potential de productie ridicat si toleranta la conditii mai putin favorabile de cultura.

46,87 lei

Culoarea rosie intensa a pulpei este completata de un  gust excelent, crocant, iar samburii sunt putini si au dimensiuni mici. Toleranta buna la conditii de frig.

63,07 lei

Tecnokel Amino CaB            Compozitie:Oxid de calciu (CaO)      10% w/wBor (B)                           0,2% w/wL-Aminoacizi                     6% w/wEDTA

45,78 lei

MARISSA a dovedit ca este unul dintre cei mai flexibili hibrizi de tomate cu crestere nedeterminata, adaptabil la conditii variate de cultura si mediu si cu o gama buna de rezistenta la boli.

243,07 lei

* Imbunatateste coloritul fructelor si continutul de zahar* Determina cresterea dimensiunii fructelor

63,22 lei

Hibrid extratimpuriu de porumb zaharat super dulce, de culoare aurie. Perioada de vegetatie: 72 de zile de la semanat, dependent de climat.

168,95 lei

PRITAVIT F1 este un hibrid de ardei tip gogosar, semitimpuriu, ajunge la maturitate in aproximativ 75 de zile de la plantare.

81,75 lei

BUCHAREST F1 este cel mai apreciat hibrid de varza alba, dezvoltat pentru cultura de vara / toamna, conditiile de clima si cerintele pietei romanesti.

186,39 lei

BUCHAREST F1 este cel mai apreciat hibrid de varza alba, dezvoltat pentru cultura de vara/toamna, conditiile de clima si cerintele pietei romanesti. 

49,05 lei

BELLADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu, de culoare alb - galben.

29,43 lei

Varietate destinata culturii de vara/toamna, ajunge la maturitate in 60 de zile de la plantare in cultura de vara si in 70 de zile in cultura de toamna. Productia este destinata atat consumului in stare proaspata cat si industrializarii. Desimea recomandata la plantare este de: 38.000 plante/ha in cultura de vara si de 33.000 plante/ha in cultura de toamna.

57,77 lei

GOGOMAX F1 este un hibrid nou de ardei gogosar, semitimpuriu, ajunge la maturitate in 90 -95 zile de la plantare fiind recomandat atat pentru cultura in camp cat si in spatii protejate, destinatia productiei fiind procesarea si consumul in stare proaspata.

86,11 lei

Mirabelle F1 este un hibrid foarte timpuriu si prezinta un randament ridicat pe toata durata ciclului de productie.Hibrid flexibil, cu foliaj deschis, ce inlesneste munca in solar sau camp. 

43,60 lei

Hibrid cu destinatii multiple, cultivat atat pentru consum in stare proaspata cat si pentru industrializare. Datorita consistentei excelente fructele isi pastreaza fermitatea si dupa murat.

31,61 lei

Varietate timpurie de varza rosie, ajunge la maturitate in 80 de zile de la plantare. Plantele sunt viguroase si formeaza capatani de 1,5-2kg de culoare rosie, cu aspect atractiv. Forma capatanilor este sferica, frunzele sunt subtiri, fine, cu un aspect comercial placut. Rezistent la fusarioza si la bacterioza. Desimea recomandata la plantare este de...

54,50 lei

Hibrid semitimpuriu, formeaza plante puternice, rezistente la conditii de stre, cu performante constante chiar si in anii mai putin favorabili.

14,17 lei

Scopul si intrebuintarea: polenizarea in culturile din camp deschis (legume, pomi fructiferi, capsuni etc)

666,40 lei

Hibrid timpuriu de dovlecel, formeaza frcute cilindrice, de culoare verde deschis.

20,71 lei

Hibrid timpuriu de vinete de culoare alba, Bibo ajunge la maturitate in aprox. 60 de zile de la plantare.

82,84 lei

Varietate semitimpurie de conopida destinata culturii de vara/toamna, ajunge la maturitate in 60-65 de zile in cultura de vara si in 78 de zile in cultura de toamna.

107,91 lei
Se afișează 1 - 27 din 47 articole