Seminte ardei capia Minerva SEMINIS 500 seminte

Prin achiziționarea acestui produs puteți colecta până la 23 puncte de loialitate. Cosul tau va fi total 23 puncte de loialitate care pot fi transformate într-un voucher de 23,00 lei.


MINERVA F1 500

Produs nou

Este un hibrid de ardei tip capia cu maturitate timpurie si cu rezistenta la TSWV (boala petelor de bronz)

234,35 lei

Formeaza plante viguroase, cu un bun aparat foliar, capabil sa ofere o foarte buna protectie solara fructelor.

Minerva formeaza fructe mari, in 3 lobi, ale caror dimensiuni sunt de 25-30 x 5 cm iar greutatea la maturitate este de 140-170 gr., grosimea pulpei este in medie de 5-6 mm.

La maturitate fructele sunt netede, lungi iar culoarea vireaza de la verde la rosu inchis.

Rezistent la: TMV tulpina L0-2, TSWV (IR).

No customer reviews for the moment.

Write a review

Seminte ardei capia Minerva SEMINIS 500 seminte

Seminte ardei capia Minerva SEMINIS 500 seminte

Este un hibrid de ardei tip capia cu maturitate timpurie si cu rezistenta la TSWV (boala petelor de bronz)

PRODUSE CONEXE

PRITAVIT F1 este un hibrid de ardei tip gogosar, semitimpuriu, ajunge la maturitate in aproximativ 75 de zile de la plantare.

81,75 lei

BELLADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu, de culoare alb - galben.

29,43 lei

RED KNIGHT F1 este un hibrid de ardei gras urias ce crestere nedeterminata, timpuriu, ajunge la maturitate in 65-70 zile de la plantare

173,31 lei

KAPTUR F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata ,timpuriu , recomandat atat pentru culturi in spatii protejate cat si in camp, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

25,07 lei

BELLADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu , de culoare alb-galben.

116,63 lei

KAPTUR F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata, timpuriu, recomandat atat pentru culturi in spatii protejate cat si in camp, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

104,64 lei

MARADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu, de culoare alb - galben. Face parte din acelasi program de ameliorare cu BELLADONNA F1.

162,41 lei

ARIADNI F1 este un hibrid nou de ardei de tip capia, timpuriu, destinat atat culturii in spatii protejate cat si in camp.

31,61 lei

ARIADNI F1 este un hibrid nou de ardei de tip capia, timpuriu, destinat atat culturii in spatii protejate cat si in camp.

129,71 lei

GOGOMAX F1 este un hibrid nou de ardei gogosar, semitimpuriu, ajunge la maturitate in 90 - 95 de zile de la plantare fiind recomandat atat pentru cultura in camp cat si in spatii protejate, destinatia productiei fiind procesarea si consumul in stare proaspata.

21,80 lei

GOGOMAX F1 este un hibrid nou de ardei gogosar, semitimpuriu, ajunge la maturitate in 90 -95 zile de la plantare fiind recomandat atat pentru cultura in camp cat si in spatii protejate, destinatia productiei fiind procesarea si consumul in stare proaspata.

86,11 lei

MARADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu, de culoare alb - galben.

39,24 lei

Hibrid de ardei tip capia cu maturitate foarte timpurie cu rezistenta la TSWV.

35,97 lei

Hibrid de ardei tip capia cu maturitate foarte timpurie , cu rezistenta la TSWV.

159,14 lei

KAPRIMA F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata, timpuriu, recomandat atat pentru culturi in spatii protejate cat si in camp, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

136,25 lei

TONTON F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata, timpuriu, recomandat atat in cultura de camp, cat si in spatii protejate, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

104,64 lei

PRITANNIA F1 este un hibrid nou de ardei gogosar, timpuriu, ajunge la maturitate in 80 - 85 de zile de la plantare fiind recomandat atat pentru cultura in camp cat si in spatii protejate, destinatia productiei fiind procesarea si consumul in stare proaspata.

89,38 lei