1. Vezi produsele noastre

Informeaza-te in ce priveste produsele noastre pe paginile site-ului Legumescu.ro. Vei gasi cu siguranta ceva potrivit nevoilor tale!

La produsele Blumen comanda minima este de 100 ron.

2. Alege produsele dorite

Odata ce gasesti un produs pe care il vrei, tot ce trebuie sa faci este sa mentionezi cantitatea dorita si sa apesi pe butonul "Adaugare in cos".

3. Vezi cosul de cumparaturi

Apasa pe butonul "Afiseaza cosul" din partea dreapta sus a site-ului pentru a vedea si edita produsele selectate. In cazul in care schimbi cantitatea dintr-un produs sau elimini un produs din cos, selecteaza butonul "Actualizeaza cosul" pentru actualizarea comenzii.

4. Datele de livrare

Odata ce cosul de cumparaturi contine produsele de care ai nevoie in cantitatea dorita, apesi pe butonul "Spre finalizarea comenzii". Completeaza in fereastra nou deschisa datele de livrare cat mai corect pentru a te asigura ca primesti produsele in cel mai scurt timp.

5. Creeaza-ti cont

Trimiterea unei comenzi nu este conditionata de crearea unui cont pe site-ul nostru. Cu toate acestea, iti recomandam sa te inregistrezi pentru a putea beneficia de reduceri si informatii relevante din domeniu.

6. Metode de livrare

In prezent, iti putem livra produsele prin:

- Curier – gratuit pentru comenzi de peste 1000 lei (sau cost calculat automat la finalizarea comenzii pentru sume mai mici).

Expedierea se face in 3-5 zile lucratoare de la finalizarea comenzii.
Sambata, duminica si de sarbatori legale se primesc comenzi on-line, dar procesarea acestora va fi efectuata incepand cu prima zi lucratoare.

7. Finalizare comanda

Odata completat formularul de comanda, apasa pe butonul "Finalizeaza comanda". Dupa acest pas vei primi un e-mail de confirmare ce cuprinde datele comenzii. Si daca tot ai ajuns pana aici... iti multumim, pentru ca acum faci parte dintre clientii nostri!

8. Metode de plata

Plata la livrare

Plata se va efectua ramburs la livrarea comenzii.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.