Seminte ardei capia Tonton SEMINIS 500 seminte

Prin achiziționarea acestui produs puteți colecta până la 11 puncte de loialitate. Cosul tau va fi total 11 puncte de loialitate care pot fi transformate într-un voucher de 11,00 lei.


TONTON F1 500

Produs nou

TONTON F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata, timpuriu, recomandat atat in cultura de camp, cat si in spatii protejate, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

111,18 lei

Tonton F1 este un hibrid de ardei capia, cu crestere neterminata, timpuriu, recomandat atat in cultura de camp, cat si in spatii protejate, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

Plantele sunt viguroase, cu internoduri scurte, ce formeaza un aparat foliar puternic, capabil sa ofere o buna protectie solara fructelor.

Formeaza fructe mari, predominante in 2 lobi, cu o greutate medie de 160-180 g , de dimensiuni 16-18 cm, grosimea pulpei 5-6 mm, culoare rosu intens si gust excelent.

Hibridul se remarca printr-un port erect stabil, ce evita contactul fructului cu solul si prin potentialul ridicat de productie.

Acest hibrid a obtinut rezultate excelente in cultura de camp si rezultate bune in spatii protejate.

Rezistente

Rezistent la Tm 0 (HR).

No customer reviews for the moment.

Write a review

Seminte ardei capia Tonton SEMINIS 500 seminte

Seminte ardei capia Tonton SEMINIS 500 seminte

TONTON F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata, timpuriu, recomandat atat in cultura de camp, cat si in spatii protejate, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

PRODUSE CONEXE

BELLADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu, de culoare alb - galben.

31,61 lei

KLASS este un hibrid de tomate timpuriu cu crestere nedeterminata, cu potential de productie ridicat si toleranta la conditii mai putin favorabile de cultura.

51,23 lei

CHAMP F1 este un hibrid de varza alba care are o capacitate de pastrare foarte buna in camp, datorata rezistentei foarte buna la crapare, si poate fi pastrat pe o perioada relativ lunga.

32,70 lei

ARIADNI F1 este un hibrid nou de ardei de tip capia, timpuriu, destinat atat culturii in spatii protejate cat si in camp.

33,79 lei

GOGOMAX F1 este un hibrid nou de ardei gogosar, semitimpuriu, ajunge la maturitate in 90 - 95 de zile de la plantare fiind recomandat atat pentru cultura in camp cat si in spatii protejate, destinatia productiei fiind procesarea si consumul in stare proaspata.

25,00 lei

MIRSINI F1 este un hibrid de tomate cu crestere determinata foarte timpuriu (aproximatv 64 de zile de la plantare) destinat culturii in spatii rotejate si in camp.

41,31 lei

VESTRI F1 este un hibrid de varza alba , varietate de vara / toamna , destinata in special industrializarii.

42,51 lei

KAPTUR F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata ,timpuriu , recomandat atat pentru culturi in spatii protejate cat si in camp, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

29,00 lei

* TECAMIN RAIZ este un biostimulent pentru dezvoltarea radiculara.* Imbunatateste germinatia si rasarirea.* Stimuleaza cresterea ramificatiilor radiculare si a perisorilor absorbanti.* Contine microelemente si extracte vegetale.

62,68 lei

Hibrid timpuriu de castravete partenocarpic de tip cornichon destinat culturii in spatii protejate neincalzite si in camp.

47,96 lei

Pandion F1 -  hibrid nou de conopida din portofoliul SEMINIS.

156,96 lei

KAPRIMA F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata, timpuriu, recomandat atat pentru culturi in spatii protejate cat si in camp, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

144,97 lei

Combate: Tuta absoluta Rolul capcanelor este de a identifica prezenta daunatorului Tuta absoluta si de a stabili momentul cel mai bun de a efectua tratamente. Setul conține: 10 capcane adezive pe ambele fete + 2 capcane adezive pe o fata. Dimensiuni: 25 x 40 cm.

100,00 lei

Pachetul contine 4 capsule cu feromoni pentru combatere Tuta absoluta. Aceste capsule elibereaza treptat feromonii specifici speciei Tuta absoluta. Feromoni atrag masculii acesteia care sunt prinsi in capcana. Capsulele se utilizeaza impreuna cu capcana Tutasan.

97,58 lei

Tutasan watertrap este un tip de capcana patentat, usor de utilizat, cu un sistem de control al nivelului de apa folosit, destinat pentru combaterea si monitorizarea daunatorilor in combinatie cu feromonii Pherodis.  In combinatie cu feromonii Pherodis capcanele contribuie la monitorizarea si combareterea eficienta a speciei Tuta absoluta. 

72,59 lei

FERTIGRAIN FOLIAR – biostimulator omologat pentru culturile ECOLOGICE; destinat culturilor de cereale și plante tehnice, dar și pentru culturile de legume. FERTIGRAIN FOLIAR contribuie semnificativ la:- creșterea calitatii și a sporului producției/ha- creșterea rezistenței plantelor la condiții de stres- creșterea coeficientului de utilizare a...

267,05 lei

Hibrid de tomate extratimpuriu cu crestere nedeterminata.

324,82 lei

Mei Shuai F1 este un hibrid de tomate roz de ultima generatie

320,46 lei

BUCHAREST F1 este cel mai apreciat hibrid de varza alba, dezvoltat pentru cultura de vara/toamna, conditiile de clima si cerintele pietei romanesti. 

22,89 lei

Hibrid semitimpuriu de porumb zaharat super dulce, destinat culturii in camp.

179,85 lei

Hibrid semitimpuriu de porumb zaharat super dulce, destinat culturii in camp.

218,00 lei

PRITANNIA F1 este un hibrid nou de ardei gogosar, timpuriu, ajunge la maturitate in 80 - 85 de zile de la plantare fiind recomandat atat pentru cultura in camp cat si in spatii protejate, destinatia productiei fiind procesarea si consumul in stare proaspata.

94,83 lei

Ballet F1 RS este un hibrid de spanac cu frunza neteda

112,27 lei