Seminte ardei gras Red Knight SEMINIS 500 seminte

Prin achiziționarea acestui produs puteți colecta până la 18 puncte de loialitate. Cosul tau va fi total 18 puncte de loialitate care pot fi transformate într-un voucher de 18,00 lei.


RED KNIGHT F1 500

Produs nou

RED KNIGHT F1 este un hibrid de ardei gras urias ce crestere nedeterminata, timpuriu, ajunge la maturitate in 65-70 zile de la plantare

184,21 lei

Caracteristici:

  • RED KNIGHT F1 formeaza plante viguroase, compacte, cu foliaj bine dezvoltat ce ofera fructelor o buna protectie solara.
  • RED KNIGHT F1 este un hibrid timpuriu, 65-70 zile de la transplantare
  • Greutatea fructelor este de 200-350gr. Gust excelent (dulce).
  • RED KNIGHT F1 este foarte productiv, fructele sunt mari sau foarte mari, au 3-4 lobi si aproximativ 11x11cm, calitate excelenta si pulpa foarte groasa
  • Culoarea lui RED KNIGHT F1 se schimba rapid verde intens in rosu aprins  si prezinta o calitate excelenta la maturitate
  • Randament excelent, aspect comercial, pierderi minime

 

 

Rezistent la:
  • BST (Bacterial spot, Xanthomonas axonopodis strains 1, 2 and 3)
  • PVY (Potato virus Y strains P0)

 

 

Recomandari:
  • Se recomanda atit pentru cultura in solarii si sere cit si in camp deschis.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Seminte ardei gras Red Knight SEMINIS 500 seminte

Seminte ardei gras Red Knight SEMINIS 500 seminte

RED KNIGHT F1 este un hibrid de ardei gras urias ce crestere nedeterminata, timpuriu, ajunge la maturitate in 65-70 zile de la plantare

PRODUSE CONEXE

PRITAVIT F1 este un hibrid de ardei tip gogosar, semitimpuriu, ajunge la maturitate in aproximativ 75 de zile de la plantare.

87,20 lei

BELLADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu, de culoare alb - galben.

31,61 lei

KAPTUR F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata ,timpuriu , recomandat atat pentru culturi in spatii protejate cat si in camp, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

29,00 lei

BELLADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu , de culoare alb-galben.

124,26 lei

KAPTUR F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata, timpuriu, recomandat atat pentru culturi in spatii protejate cat si in camp, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

111,18 lei

MARADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu, de culoare alb - galben. Face parte din acelasi program de ameliorare cu BELLADONNA F1.

173,31 lei

ARIADNI F1 este un hibrid nou de ardei de tip capia, timpuriu, destinat atat culturii in spatii protejate cat si in camp.

33,79 lei

ARIADNI F1 este un hibrid nou de ardei de tip capia, timpuriu, destinat atat culturii in spatii protejate cat si in camp.

138,43 lei

GOGOMAX F1 este un hibrid nou de ardei gogosar, semitimpuriu, ajunge la maturitate in 90 - 95 de zile de la plantare fiind recomandat atat pentru cultura in camp cat si in spatii protejate, destinatia productiei fiind procesarea si consumul in stare proaspata.

25,00 lei

GOGOMAX F1 este un hibrid nou de ardei gogosar, semitimpuriu, ajunge la maturitate in 90 -95 zile de la plantare fiind recomandat atat pentru cultura in camp cat si in spatii protejate, destinatia productiei fiind procesarea si consumul in stare proaspata.

91,56 lei

MARADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu, de culoare alb - galben.

41,42 lei

Hibrid de ardei tip capia cu maturitate foarte timpurie cu rezistenta la TSWV.

38,15 lei

KAPRIMA F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata, timpuriu, recomandat atat pentru culturi in spatii protejate cat si in camp, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

144,97 lei

TONTON F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata, timpuriu, recomandat atat in cultura de camp, cat si in spatii protejate, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

111,18 lei

PRITANNIA F1 este un hibrid nou de ardei gogosar, timpuriu, ajunge la maturitate in 80 - 85 de zile de la plantare fiind recomandat atat pentru cultura in camp cat si in spatii protejate, destinatia productiei fiind procesarea si consumul in stare proaspata.

94,83 lei