Seminte ardei capia Ariadni SEMINIS 100 seminte

Prin achiziționarea acestui produs puteți colecta până la 3 puncte de loialitate. Cosul tau va fi total 3 puncte de loialitate care pot fi transformate într-un voucher de 3,00 lei.


ARIADNI F1 100

Produs nou

ARIADNI F1 este un hibrid nou de ardei de tip capia, timpuriu, destinat atat culturii in spatii protejate cat si in camp.

33,79 lei

ARIADNI F1 formeaza plante viguroase, compacte, cu internoduri scurte, cu o buna fermitate a bratelor fapt ce confera o buna stabilitate a plantelor. 

ARIADNI F1 formeaza fructe mari, uniforme, obisnuit in trei lobi, a caror lungime este de 16 - 18 cm, iar greutatea medie este de 140 - 160 gr

Culoarea fructelor este verde deschis si vireaza in rosu aprins la maturitate.

Deosebit de productiv, ARIADNI F1 se remarca prin calitatea deosebita a fructelor pe tot ciclul de vegetatie.

ARIADNI F1 este un hibrid foarte rezistent la TMV L1.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Seminte ardei capia Ariadni SEMINIS 100 seminte

Seminte ardei capia Ariadni SEMINIS 100 seminte

ARIADNI F1 este un hibrid nou de ardei de tip capia, timpuriu, destinat atat culturii in spatii protejate cat si in camp.

PRODUSE CONEXE

PRITAVIT F1 este un hibrid de ardei tip gogosar, semitimpuriu, ajunge la maturitate in aproximativ 75 de zile de la plantare.

87,20 lei

BELLADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu, de culoare alb - galben.

31,61 lei

RED KNIGHT F1 este un hibrid de ardei gras urias ce crestere nedeterminata, timpuriu, ajunge la maturitate in 65-70 zile de la plantare

184,21 lei

KAPTUR F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata ,timpuriu , recomandat atat pentru culturi in spatii protejate cat si in camp, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

29,00 lei

BELLADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu , de culoare alb-galben.

124,26 lei

KAPTUR F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata, timpuriu, recomandat atat pentru culturi in spatii protejate cat si in camp, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

111,18 lei

MARADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu, de culoare alb - galben. Face parte din acelasi program de ameliorare cu BELLADONNA F1.

173,31 lei

ARIADNI F1 este un hibrid nou de ardei de tip capia, timpuriu, destinat atat culturii in spatii protejate cat si in camp.

138,43 lei

GOGOMAX F1 este un hibrid nou de ardei gogosar, semitimpuriu, ajunge la maturitate in 90 - 95 de zile de la plantare fiind recomandat atat pentru cultura in camp cat si in spatii protejate, destinatia productiei fiind procesarea si consumul in stare proaspata.

25,00 lei

GOGOMAX F1 este un hibrid nou de ardei gogosar, semitimpuriu, ajunge la maturitate in 90 -95 zile de la plantare fiind recomandat atat pentru cultura in camp cat si in spatii protejate, destinatia productiei fiind procesarea si consumul in stare proaspata.

91,56 lei

MARADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu, de culoare alb - galben.

41,42 lei

Hibrid de ardei tip capia cu maturitate foarte timpurie cu rezistenta la TSWV.

38,15 lei

KAPRIMA F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata, timpuriu, recomandat atat pentru culturi in spatii protejate cat si in camp, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

144,97 lei

TONTON F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata, timpuriu, recomandat atat in cultura de camp, cat si in spatii protejate, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

111,18 lei

PRITANNIA F1 este un hibrid nou de ardei gogosar, timpuriu, ajunge la maturitate in 80 - 85 de zile de la plantare fiind recomandat atat pentru cultura in camp cat si in spatii protejate, destinatia productiei fiind procesarea si consumul in stare proaspata.

94,83 lei