Seminte ardei capia Kaptur SEMINIS 100 seminte

Prin achiziționarea acestui produs puteți colecta până la 3 puncte de loialitate. Cosul tau va fi total 3 puncte de loialitate care pot fi transformate într-un voucher de 3,00 lei.


KAPTUR F1 100

Produs nou

KAPTUR F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata ,timpuriu , recomandat atat pentru culturi in spatii protejate cat si in camp, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

32,70 lei

Caracteristici:

Kaptur F1 (SK-5 F1) este un hibrid nou de ardei de tip capia, recomandat pentru cultura în câmp si în spatii protejate.

Plantele sunt viguroase, cu internoduri scurte si formeaza un aparat foliar puternic, capabil sa ofere o buna protectie solara fructelor. 

Kaptur F1 este un hibrid timpuriu si formeaza fructe de dimensiuni mari in doi sau trei lobi.

Dimensiunile fructelor sunt de 18-20 cm lungime si 6-7 cm grosime, greutatea medie in spatii protejate este de aproximativ 200 gr, iar in camp depaseste frecvent 130 - 150 gr.

Culoarea vireaza de la verde închis catre rosu aprins.

Caracteristic acestei varietati este si continutul ridicat de substanta uscata, care adaugate la faptul ca fructele sunt usor de copt si depelat, fac din Kaptur F1 o varietate excelenta inclusiv pentru industrializare.

Excelenta este si toleranta la stres mai ales la cel termic specific plantarilor timpurii în câmp deschis.

 

Rezistente

Rezistent la TMV L1.

 

Recomandari:

Desimea de plantare recomandata este de 40.000 - 45.000  plante/ha.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Seminte ardei capia Kaptur SEMINIS 100 seminte

Seminte ardei capia Kaptur SEMINIS 100 seminte

KAPTUR F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata ,timpuriu , recomandat atat pentru culturi in spatii protejate cat si in camp, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

PRODUSE CONEXE

PRITAVIT F1 este un hibrid de ardei tip gogosar, semitimpuriu, ajunge la maturitate in aproximativ 75 de zile de la plantare.

100,28 lei

BELLADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu, de culoare alb - galben.

32,70 lei

RED KNIGHT F1 este un hibrid de ardei gras urias ce crestere nedeterminata, timpuriu, ajunge la maturitate in 65-70 zile de la plantare

283,40 lei

BELLADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu , de culoare alb-galben.

131,89 lei

KAPTUR F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata, timpuriu, recomandat atat pentru culturi in spatii protejate cat si in camp, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

141,70 lei

MARADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu, de culoare alb - galben. Face parte din acelasi program de ameliorare cu BELLADONNA F1.

219,09 lei

ARIADNI F1 este un hibrid nou de ardei de tip capia, timpuriu, destinat atat culturii in spatii protejate cat si in camp.

43,60 lei

ARIADNI F1 este un hibrid nou de ardei de tip capia, timpuriu, destinat atat culturii in spatii protejate cat si in camp.

177,67 lei

GOGOMAX F1 este un hibrid nou de ardei gogosar, semitimpuriu, ajunge la maturitate in 90 - 95 de zile de la plantare fiind recomandat atat pentru cultura in camp cat si in spatii protejate, destinatia productiei fiind procesarea si consumul in stare proaspata.

28,34 lei

GOGOMAX F1 este un hibrid nou de ardei gogosar, semitimpuriu, ajunge la maturitate in 90 -95 zile de la plantare fiind recomandat atat pentru cultura in camp cat si in spatii protejate, destinatia productiei fiind procesarea si consumul in stare proaspata.

105,73 lei

MARADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu, de culoare alb - galben.

53,41 lei

Hibrid de ardei tip capia cu maturitate foarte timpurie cu rezistenta la TSWV.

49,05 lei

Hibrid de ardei tip capia cu maturitate foarte timpurie , cu rezistenta la TSWV.

214,73 lei

KAPRIMA F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata, timpuriu, recomandat atat pentru culturi in spatii protejate cat si in camp, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

184,21 lei

TONTON F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata, timpuriu, recomandat atat in cultura de camp, cat si in spatii protejate, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

141,70 lei

PRITANNIA F1 este un hibrid nou de ardei gogosar, timpuriu, ajunge la maturitate in 80 - 85 de zile de la plantare fiind recomandat atat pentru cultura in camp cat si in spatii protejate, destinatia productiei fiind procesarea si consumul in stare proaspata.

131,89 lei