Seminte ardei capia SV 0102 PP SEMINIS 100 seminte

Prin achiziționarea acestui produs puteți colecta până la 3 puncte de loialitate. Cosul tau va fi total 3 puncte de loialitate care pot fi transformate într-un voucher de 3,00 lei.


SV 0102 PP 100

Produs nou

Hibrid de ardei tip capia cu maturitate foarte timpurie cu rezistenta la TSWV.

38,15 lei

  • Particularitatea acestui hibrid o reprezinta culoarea verde deschis cu nuante de galben in faza imatura, fapt care permite valorificarea superioara a productiei pe toata durata ciclului de productie. La maturitate culoarea fructelor devine rosu aprins.

  • SV 0102 PP formeaza fructe mari, obisnuit in 3 lobi, a caror lungime este de 18-20 cm, iar greutatea la maturitate este de 155-175 gr.

  • Grosimea pulpei este, ȋn medie, de 7-8 mm.

  • Legarea fructelor este foarte buna pe tot parcursul anului, fapt ce determina relizarea unor productii deosebite.

Rezistențe:

  • Tobamo(Tobamo Virus tulpina L1);

  • Rezistent la TSWV (Boala Petelor de Bronz).

Recomandări:

  • Se recomandă atat pentru cultura ȋn spatii protejate cat si pentru cultura in camp.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Seminte ardei capia SV 0102 PP SEMINIS 100 seminte

Seminte ardei capia SV 0102 PP SEMINIS 100 seminte

Hibrid de ardei tip capia cu maturitate foarte timpurie cu rezistenta la TSWV.

PRODUSE CONEXE

PRITAVIT F1 este un hibrid de ardei tip gogosar, semitimpuriu, ajunge la maturitate in aproximativ 75 de zile de la plantare.

87,20 lei

BELLADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu, de culoare alb - galben.

31,61 lei

RED KNIGHT F1 este un hibrid de ardei gras urias ce crestere nedeterminata, timpuriu, ajunge la maturitate in 65-70 zile de la plantare

184,21 lei

KAPTUR F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata ,timpuriu , recomandat atat pentru culturi in spatii protejate cat si in camp, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

29,00 lei

BELLADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu , de culoare alb-galben.

124,26 lei

KAPTUR F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata, timpuriu, recomandat atat pentru culturi in spatii protejate cat si in camp, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

111,18 lei

MARADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu, de culoare alb - galben. Face parte din acelasi program de ameliorare cu BELLADONNA F1.

173,31 lei

ARIADNI F1 este un hibrid nou de ardei de tip capia, timpuriu, destinat atat culturii in spatii protejate cat si in camp.

33,79 lei

ARIADNI F1 este un hibrid nou de ardei de tip capia, timpuriu, destinat atat culturii in spatii protejate cat si in camp.

138,43 lei

GOGOMAX F1 este un hibrid nou de ardei gogosar, semitimpuriu, ajunge la maturitate in 90 - 95 de zile de la plantare fiind recomandat atat pentru cultura in camp cat si in spatii protejate, destinatia productiei fiind procesarea si consumul in stare proaspata.

25,00 lei

GOGOMAX F1 este un hibrid nou de ardei gogosar, semitimpuriu, ajunge la maturitate in 90 -95 zile de la plantare fiind recomandat atat pentru cultura in camp cat si in spatii protejate, destinatia productiei fiind procesarea si consumul in stare proaspata.

91,56 lei

MARADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu, de culoare alb - galben.

41,42 lei

KAPRIMA F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata, timpuriu, recomandat atat pentru culturi in spatii protejate cat si in camp, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

144,97 lei

TONTON F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata, timpuriu, recomandat atat in cultura de camp, cat si in spatii protejate, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

111,18 lei

PRITANNIA F1 este un hibrid nou de ardei gogosar, timpuriu, ajunge la maturitate in 80 - 85 de zile de la plantare fiind recomandat atat pentru cultura in camp cat si in spatii protejate, destinatia productiei fiind procesarea si consumul in stare proaspata.

94,83 lei