Seminte ardei gras Belladonna SEMINIS 100 seminte

Prin achiziționarea acestui produs puteți colecta până la 3 puncte de loialitate. Cosul tau va fi total 3 puncte de loialitate care pot fi transformate într-un voucher de 3,00 lei.


BELLADONNA F1 100

Produs nou

  • BELLADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu, de culoare alb - galben.

32,70 lei

Caracteristici

 

  • Plantele au crestere nedeterminata sunt compacte si viguroase si au o productie foarte timpurie.
  • BELLADONNA F1 are un procentaj ridicat de fructe cu 4 lobi, foarte ferme si cu pulpa groasa de aprox. 4-6 mm.
  • Fructele sunt usor de cules si cantaresc 160-200gr. in medie, dimensiuni 9/10 x 8/9 cm, de culoare alb-galben
  • Randament ridicat datorat perioadei de vegetatie, a productiei uniforme de fructe de calitate ce fac din BELLADONNA F1 unul dintre cei mai performanti hibrizi de ardei gras de pe piata.
  • BELLADONNA F1 este in prezent leader de piata in segmentul hibrizi de ardei gras de culoare galben-alb in Romania.

 

 

Rezistent la

 

  • Tobamo (Tobamovirus strain P0)

 

 

Recomandari

 

  • Pentru cultura in sere plantele vor fi conduse pe 2 brate care se vor palisa. Se suprima butonii florali de la prima ramificare. Lastarii care apar pe ramificatiile retinute se inlatura dupa aparitia a 1-2 flori. Astfel se va obtine cresterea nedeterminata a plantei.
  • BELLADONNA F1 este recomandat pentru culturi de primavara, vara si toamna atat in spatii protejate cat si in camp. 

No customer reviews for the moment.

Write a review

Seminte ardei gras Belladonna SEMINIS 100 seminte

Seminte ardei gras Belladonna SEMINIS 100 seminte

  • BELLADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu, de culoare alb - galben.

PRODUSE CONEXE

PRITAVIT F1 este un hibrid de ardei tip gogosar, semitimpuriu, ajunge la maturitate in aproximativ 75 de zile de la plantare.

100,28 lei

RED KNIGHT F1 este un hibrid de ardei gras urias ce crestere nedeterminata, timpuriu, ajunge la maturitate in 65-70 zile de la plantare

283,40 lei

KAPTUR F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata ,timpuriu , recomandat atat pentru culturi in spatii protejate cat si in camp, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

32,70 lei

BELLADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu , de culoare alb-galben.

131,89 lei

KAPTUR F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata, timpuriu, recomandat atat pentru culturi in spatii protejate cat si in camp, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

141,70 lei

MARADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu, de culoare alb - galben. Face parte din acelasi program de ameliorare cu BELLADONNA F1.

219,09 lei

ARIADNI F1 este un hibrid nou de ardei de tip capia, timpuriu, destinat atat culturii in spatii protejate cat si in camp.

43,60 lei

ARIADNI F1 este un hibrid nou de ardei de tip capia, timpuriu, destinat atat culturii in spatii protejate cat si in camp.

177,67 lei

GOGOMAX F1 este un hibrid nou de ardei gogosar, semitimpuriu, ajunge la maturitate in 90 - 95 de zile de la plantare fiind recomandat atat pentru cultura in camp cat si in spatii protejate, destinatia productiei fiind procesarea si consumul in stare proaspata.

28,34 lei

GOGOMAX F1 este un hibrid nou de ardei gogosar, semitimpuriu, ajunge la maturitate in 90 -95 zile de la plantare fiind recomandat atat pentru cultura in camp cat si in spatii protejate, destinatia productiei fiind procesarea si consumul in stare proaspata.

105,73 lei

MARADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu, de culoare alb - galben.

53,41 lei

Hibrid de ardei tip capia cu maturitate foarte timpurie cu rezistenta la TSWV.

49,05 lei

Hibrid de ardei tip capia cu maturitate foarte timpurie , cu rezistenta la TSWV.

214,73 lei

KAPRIMA F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata, timpuriu, recomandat atat pentru culturi in spatii protejate cat si in camp, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

184,21 lei

TONTON F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata, timpuriu, recomandat atat in cultura de camp, cat si in spatii protejate, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

141,70 lei

PRITANNIA F1 este un hibrid nou de ardei gogosar, timpuriu, ajunge la maturitate in 80 - 85 de zile de la plantare fiind recomandat atat pentru cultura in camp cat si in spatii protejate, destinatia productiei fiind procesarea si consumul in stare proaspata.

131,89 lei