Seminte gogosar Pritavit SEMINIS 500 seminte

Prin achiziționarea acestui produs puteți colecta până la 10 puncte de loialitate. Cosul tau va fi total 10 puncte de loialitate care pot fi transformate într-un voucher de 10,00 lei.


Pritavit F1 500

Produs nou

PRITAVIT F1 este un hibrid de ardei tip gogosar, semitimpuriu, ajunge la maturitate in aproximativ 75 de zile de la plantare.

100,28 lei

Caracteristici

-  Pritavit F1 RS este un hibrid de gogosar cu maturitate semitimpurie (69-75 de zile de la transplantare) si internoduri scurte

-  Plante viguroase, foliaj puternic ce ofera o buna protectie solara fructelor.

-  Fructele au peduncul scurt, 3-4 lobi

- PRITAVIT F1 este de culoare rosu inchis la maturitate si are gustul dulce.

-  Greutatea medie a fructelor este de 150-170g, cu dimensiunea medie de 6x8cm

-  Grosimea pulpei este de 5-7mm

PRITAVIT F1 este recomandat in special pentru procesare, dar si pentru consum in stare proaspata, in culturi in camp sau spatii protejate.

-  Toleranta la conditii de temperatura ridicata

Rezistent la

-Tobamo (Tobamo Virus Strain P0)

 

Recomandari

-Densitate recomandata: 45-50.000 plante/hectar

No customer reviews for the moment.

Write a review

Seminte gogosar Pritavit SEMINIS 500 seminte

Seminte gogosar Pritavit SEMINIS 500 seminte

PRITAVIT F1 este un hibrid de ardei tip gogosar, semitimpuriu, ajunge la maturitate in aproximativ 75 de zile de la plantare.

PRODUSE CONEXE

BELLADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu, de culoare alb - galben.

32,70 lei

RED KNIGHT F1 este un hibrid de ardei gras urias ce crestere nedeterminata, timpuriu, ajunge la maturitate in 65-70 zile de la plantare

283,40 lei

KAPTUR F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata ,timpuriu , recomandat atat pentru culturi in spatii protejate cat si in camp, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

32,70 lei

BELLADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu , de culoare alb-galben.

131,89 lei

KAPTUR F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata, timpuriu, recomandat atat pentru culturi in spatii protejate cat si in camp, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

141,70 lei

MARADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu, de culoare alb - galben. Face parte din acelasi program de ameliorare cu BELLADONNA F1.

219,09 lei

ARIADNI F1 este un hibrid nou de ardei de tip capia, timpuriu, destinat atat culturii in spatii protejate cat si in camp.

43,60 lei

ARIADNI F1 este un hibrid nou de ardei de tip capia, timpuriu, destinat atat culturii in spatii protejate cat si in camp.

177,67 lei

GOGOMAX F1 este un hibrid nou de ardei gogosar, semitimpuriu, ajunge la maturitate in 90 - 95 de zile de la plantare fiind recomandat atat pentru cultura in camp cat si in spatii protejate, destinatia productiei fiind procesarea si consumul in stare proaspata.

28,34 lei

GOGOMAX F1 este un hibrid nou de ardei gogosar, semitimpuriu, ajunge la maturitate in 90 -95 zile de la plantare fiind recomandat atat pentru cultura in camp cat si in spatii protejate, destinatia productiei fiind procesarea si consumul in stare proaspata.

105,73 lei

MARADONNA F1 este un hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu, de culoare alb - galben.

53,41 lei

Hibrid de ardei tip capia cu maturitate foarte timpurie cu rezistenta la TSWV.

49,05 lei

Hibrid de ardei tip capia cu maturitate foarte timpurie , cu rezistenta la TSWV.

214,73 lei

KAPRIMA F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata, timpuriu, recomandat atat pentru culturi in spatii protejate cat si in camp, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

184,21 lei

TONTON F1 este un hibrid de ardei tip capia cu crestere nedeterminata, timpuriu, recomandat atat in cultura de camp, cat si in spatii protejate, destinat pentru consum in stare proaspata si industrializare.

141,70 lei

PRITANNIA F1 este un hibrid nou de ardei gogosar, timpuriu, ajunge la maturitate in 80 - 85 de zile de la plantare fiind recomandat atat pentru cultura in camp cat si in spatii protejate, destinatia productiei fiind procesarea si consumul in stare proaspata.

131,89 lei