Seminte tomate Mirsini SEMINIS 1 gr

Prin achiziționarea acestui produs puteți colecta până la 4 puncte de loialitate. Cosul tau va fi total 4 puncte de loialitate care pot fi transformate într-un voucher de 4,00 lei.


Mirsini F1 1gr

Produs nou

MIRSINI F1 este un hibrid de tomate cu crestere determinata foarte timpuriu (aproximatv 64 de zile de la plantare) destinat culturii in spatii rotejate si in camp.

46,02 lei

MIRSINI F1 are plantele viguroase, echilibrate, determina o legare continua a fructelor si o buna acoperire si protectie solara a acestora.

Fructele rotunde, mari, cu o greutate medie de 210 - 230 gr, au gust placut dublat de o fermitate excelenta ce permite transportul productiei pe distante mari .

MIRSINI F1 este rezistent la : V, F1, F2, N, St, ASC, TSWV, TYLCV

No customer reviews for the moment.

Write a review

Seminte tomate Mirsini SEMINIS 1 gr

Seminte tomate Mirsini SEMINIS 1 gr

MIRSINI F1 este un hibrid de tomate cu crestere determinata foarte timpuriu (aproximatv 64 de zile de la plantare) destinat culturii in spatii rotejate si in camp.

PRODUSE CONEXE

KIVELI este un hibrid de tomate cu crestere nedeterminata,potential de productie foarte ridicat, toleranta sporita la conditii de temperatura redusa, adaptabilitate foarte buna la semanare in perioada de iarna.

49,05 lei

KLASS este un hibrid de tomate timpuriu cu crestere nedeterminata, cu potential de productie ridicat si toleranta la conditii mai putin favorabile de cultura.

57,77 lei

PERFECTPEEL este unul dintre cei mai apreciati si mai productivi hibrizi de tomate pentru industrializare ( depelare si pasta) pe plan mondial

54,50 lei

KLASS este un hibrid de tomate cu crestere nedeterminata, potential de productie foarte ridicat, toleranta sporita la conditii de temperatura redusa, adaptabilitate foarte buna la  conditii variate de cultura, aspect comercial deosebit.

271,41 lei

KIVELI este un hibrid de tomate cu crestere nedeterminata, potential de productie foarte ridicat, toleranta sporita la conditii de temperatura redusa si adaptabilitate foarte buna la semanare in perioada de iarna.

215,82 lei

PERFECTPEEL F1 este unul dintre cei mai apreciati si mai productivi hibrizi de tomate pentru industrializare pe plan mondial

516,66 lei

OPTIMA F1 este un hibrid de tomate semitimpuriu, foarte apreciat pentru forma, marimea si gustul deosebit al fructelor.

187,48 lei

Hibrid de ultima generatie, cu maturitate semitimpurie (120 de zile de la semanare).

81,75 lei

Hibrid de tomate timpuriu cu crestere nedeterminata.

334,63 lei

Hibrid de tomate timpuriu cu crestere nedeterminata.

67,58 lei

Mei Shuai F1 este un hibrid de tomate roz de ultima generatie

74,12 lei

Hibrid nou de tomate cu crestere determinata. Cel mai nou hibrid de tomate cu crestere determinata cu maturitate timpurie de 90-100 de zile de la semanat. 

649,64 lei

Hibrid de tomate extratimpuriu cu crestere nedeterminata.

70,85 lei

Mei Shuai F1 este un hibrid de tomate roz de ultima generatie

357,52 lei