Seminte de tomate Yigido SEMINIS 100 seminte

Prin achiziționarea acestui produs puteți colecta până la 4 puncte de loialitate. Cosul tau va fi total 4 puncte de loialitate care pot fi transformate într-un voucher de 4,00 lei.


Yigido F1 100

Produs nou

YIGIDO este un hibrid de tomate cu crestere nedeterminata, semitimpurie, destinata culturii in spatii protejate.

47,96 lei

YIGIDO este o varietate noua de tomate cu crestere nedeterminata, semitimpurie, destinata culturii in spatii protejate atat in cicluri scurte de productie cat si in ciclu prelungit.

YIGIDO formeaza plante viguroase,cu port deschis, fapt ce permite o buna aerisire a culturii, respectiv o toleranta mai mare la aparitia bolilor.

YIGIDO formeaza fructe mari, 180-200 gr, rotunde,ferme, a caror culoare la maturitate este rosu intens. Este un hibrid cu o buna capacitate de legare in conditii de temperaturi ridicate, fapt ce-l recomanda pentru cultura din ciclul II si are rezistenta la boala petelor de bronz (TSWV), F0, V, ToMV 0-2, TSWV

No customer reviews for the moment.

Write a review

Seminte de tomate Yigido SEMINIS 100 seminte

Seminte de tomate Yigido SEMINIS 100 seminte

YIGIDO este un hibrid de tomate cu crestere nedeterminata, semitimpurie, destinata culturii in spatii protejate.

PRODUSE CONEXE

Big Beef F1 PS este un hibrid timpuriu de tomate de tip Beef

167,86 lei

KIVELI este un hibrid de tomate cu crestere nedeterminata,potential de productie foarte ridicat, toleranta sporita la conditii de temperatura redusa, adaptabilitate foarte buna la semanare in perioada de iarna.

48,00 lei

KLASS este un hibrid de tomate timpuriu cu crestere nedeterminata, cu potential de productie ridicat si toleranta la conditii mai putin favorabile de cultura.

51,23 lei

MARISSA a dovedit ca este unul dintre cei mai flexibili hibrizi de tomate cu crestere nedeterminata, adaptabil la conditii variate de cultura si mediu si cu o gama buna de rezistenta la boli.

336,81 lei

VENEZIA este cel mai timpuriu hibrid de tomate cu crestere nedeterminata,cu o gama foarte larga de rezistente (inclusiv la nematozi) si are un potential deosebit de productie de fructe uniforme de calitate superioara.

184,21 lei

PERFECTPEEL este unul dintre cei mai apreciati si mai productivi hibrizi de tomate pentru industrializare ( depelare si pasta) pe plan mondial

44,69 lei

KLASS este un hibrid de tomate cu crestere nedeterminata, potential de productie foarte ridicat, toleranta sporita la conditii de temperatura redusa, adaptabilitate foarte buna la  conditii variate de cultura, aspect comercial deosebit.

256,15 lei

MARISSA a dovedit ca este unul dintre cei mai flexibili hibrizi de tomate cu crestere nedeterminata, adaptabil la conditii variate de cultura si mediu si cu o gama buna de rezistenta la boli.

40,33 lei

KIVELI este un hibrid de tomate cu crestere nedeterminata, potential de productie foarte ridicat, toleranta sporita la conditii de temperatura redusa si adaptabilitate foarte buna la semanare in perioada de iarna.

194,02 lei

PERFECTPEEL F1 este unul dintre cei mai apreciati si mai productivi hibrizi de tomate pentru industrializare pe plan mondial

1 084,55 lei

OPTIMA F1 este un hibrid de tomate semitimpuriu, foarte apreciat pentru forma, marimea si gustul deosebit al fructelor.

167,86 lei

YIGIDO este un hibrid de tomate cu crestere nedeterminata, semitimpurie, destinat culturii in spatii protejate.

231,08 lei

KOMEETT este un hibrid de tomate de ultima generatie, cu crestere nedeterminata, semitimpuriu care se adreseaza exclusiv producatorilor de tomate profesionisti.

1 910,77 lei

MIRSINI F1 este un hibrid de tomate cu crestere determinata foarte timpuriu (aproximatv 64 de zile de la plantare) destinat culturii in spatii rotejate si in camp.

41,31 lei

Hibrid de ultima generatie, cu maturitate semitimpurie (120 de zile de la semanare).

71,94 lei

CASPAR F1 este un hibrid de tomate de camp cu destinatie dubla: consum in stare proaspata si industrializare ( depelare)

33,79 lei

Hibrid de tomate timpuriu cu crestere nedeterminata.

308,47 lei

Hibrid de tomate timpuriu cu crestere nedeterminata.

66,49 lei

Mei Shuai F1 este un hibrid de tomate roz de ultima generatie

65,40 lei

Hibrid nou de tomate cu crestere determinata. Cel mai nou hibrid de tomate cu crestere determinata cu maturitate timpurie de 90-100 de zile de la semanat. 

1 351,60 lei

Hibrid de tomate cu crestere determinata, destinat atat consumului in stare proaspata cat si pentru industrializare, cu maturitate semitimpurie (87 de zile de la plantare).

107,91 lei

Hibrid timpuriu de morcov de tip Nantes, ajunge la maturitate in aproximativ 80 de zile de la semanat.

287,76 lei

Hibrid de tomate extratimpuriu cu crestere nedeterminata.

324,82 lei

Mei Shuai F1 este un hibrid de tomate roz de ultima generatie

320,46 lei