Seminte varza alba Champ SEMINIS 1.000 seminte

Prin achiziționarea acestui produs puteți colecta până la 3 puncte de loialitate. Cosul tau va fi total 3 puncte de loialitate care pot fi transformate într-un voucher de 3,00 lei.


CHAMP F1 1.000

Produs nou

CHAMP F1 este un hibrid de varza alba care are o capacitate de pastrare foarte buna in camp, datorata rezistentei foarte buna la crapare, si poate fi pastrat pe o perioada relativ lunga.

30,52 lei

Caracteristici

-  Hibridul CHAMP  F1 AS este unul dintre cei mai timpurii hibrizi de varza alba existenti in prezent pe piata. CHAMP F1  este comercilalizat ca inlocuitor cu insusiri imbunatatite  al hibridului DELPHI  F1.

-  Timpurietatea este de aprox. 50-55 de zile de la transplantare.

-  Planta compacta si uniforma si foarte bine inradacinata pentru un hibrid de varza extra timpuriu.

-  Capatinile sunt rotunde si prezinta o culoare foarte atractiva si structura interna buna.

-  Capatanile devin compacte inca din stadiul prematur facand din CHAMP F1 un hIbrid foarte flexibil in ceea ce priveste perioada de recoltare.

-  Greutatea medie a capatinilor este de 1 - 2 kg, in functie de conditiile climatice, desimea de plantare si momentul  recoltarii.

-  In cazul cultivarii in spatii protejate se poate astepta timpurietate sporita

-  CHAMP F1are o capacitate de pastrare foarte buna in camp, datorata rezistentei foarte buna la crapare, si poate fi pastrat pe o perioada relativ lunga.

-  Capatanile compacte si toleranta la crapare fac din CHAMP F1 un hibrid pretabil la transport pe distante lungi.

 

Rezistente

F – Fusarium

 

Recomandari

-  Densitatea de plantare recomandata este de 40.000 – 60.000 plante/ha.

-  CHAMP F1are rezultate foarte bune chiar in zone climatice mai calde, si este foarte potrivit pentru cultura timpurie in tunele sau in camp, pentru consum in stare proaspata.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Seminte varza alba Champ SEMINIS 1.000 seminte

Seminte varza alba Champ SEMINIS 1.000 seminte

CHAMP F1 este un hibrid de varza alba care are o capacitate de pastrare foarte buna in camp, datorata rezistentei foarte buna la crapare, si poate fi pastrat pe o perioada relativ lunga.

PRODUSE CONEXE

BUCHAREST F1 este cel mai apreciat hibrid de varza alba, dezvoltat pentru cultura de vara/toamna, conditiile de clima si cerintele pietei romanesti. 

49,05 lei

PANDION F1 este un hibrid de varza, cu cea mai timpurie varietate de varza alba din portofoliul SEMINIS.

43,60 lei

TUCANA F1  este un hibrid de varza alba, cu varietate timpurie, recomndat pentru consum in stare proaspata. Destinat culturii in spatii protejate si in camp. 

33,79 lei

BUCHAREST F1 este cel mai apreciat hibrid de varza alba, dezvoltat pentru cultura de vara / toamna, conditiile de clima si cerintele pietei romanesti.

186,39 lei

GREEN FLASH F1 este un hibrid timpuriu de varza alba care ajunge la maturitate in aproximativ 65 de zile de la plantare.

39,24 lei

RAPIDION F1 sau SV 3423 JC F1 este cel mai nou hibrid de varza alba destinat culturilor extratimpurii in spatii protejate si in camp.

45,78 lei

VESTRI F1 este un hibrid de varza alba , varietate de vara / toamna , destinata in special industrializarii.

40,33 lei

Varietate de varza alba standard pentru pastrare pe termen lung, Galaxy ajunge la maturitate in 160-170 de zile de la plantare. Plantele sunt viguroase, tolerante la stres si la atacul de trips. Formeaza capatani dense, sferice cu greutatea de 4-6 kg. Desimea recomandata la plantare este de 33.000-38.000 plante/ha.

105,73 lei

Varietate de varza alba de vara/toamna ajunge la maturitate in 110 zile de la plantare. Formeaza capatani mari de 7-8 kg, compacte, rotund-turtite, dense, ale caror frunze au un gust si o textura placuta. Rezistent la fusarioza. Desimea recomandata la plantare este de 25.000-35.000 plante/ha.

39,24 lei

Varietate de varza alba destinata culturii de primavara-varza-toamna in camp, ajunge la maturitate in 75-80 de zile de la plantare. Formeaza plante viguroase si capatani rotunde, dense, a caror greutate medie este de 2-3 kg. Rezistent la fusarioza, la bacterioza si la aparitia putregaiului apical. Desimea recomandata pentru plantare este de 40.000-50.000...

64,31 lei